SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

27 Temmuz 2010 Salı

kiralık ev siteleri

kiralık ev siteleri adına takipçilerimize bir kaç görsel gösteriyor, kiralık ev siteleri için modeller sunuyoruz.

Efendim sitemiz epey popüler olmaya başladı peki Tatil Fm'de neler var içeriği nedir.
Öncelikle Otel bölümü Artık evinizden Tatile gidecek olduğunuz yerden otel bulabilecek istediğiniz takdirde rezervasyon yapabileceksiniz.

Gezi, Tatil FM'in yine çok güzel bir bölümü tatile gidecek olduğunuz yer hakkında yada Türkiye'nin gezi yerleri hakkında bilgiler bulabilecek buraya tarafımızdan yazılmış olan gezi yazılarını ve makaleleri okuyabileceksiniz.
Foto Galeri, Çok güzel bir bölüm daha Tatil resimleriniz veya Türkiye'mizin gezi yerlerini resimlerle izleme olanağınız olacak. Bu bölümü çook sevecek ve zevkle vakit geçirip gezi yerlerimiz hakkında bilgiler bulacaksınız.
Video, En güzel tatil videoları ve tatil yerlerimizin videoları bu bölümde. Son zamanların en çok ziyaretçi çeken siteleri hiç kuşkusuz video siteleridir. Bizde bunu sizlere daha kaliteli ve belirli bir amaca yönelik olarak hazırladık. Emin olun çok seveceksiniz.
Acenteler, Türkiye'mizdeki siz tatilcilere hizmet veren seyahat acentelerin bilgilerini ve faaliyetleri hakkında güncel bilgiler bulabilirsiniz.
Rent A car, Kiralık araç veren firmalar hakkında bilgiler içermektedir. Araç kiralamanıza yardımcı olacak güzel bir bölüm daha işte tatil FM den.
Radyo Tatil sizlere Türkiye'de bir ilk olan Turizm radyosunu sunuyor. 7/24 kesintisiz ve kaliteli müziklerle sizlere hizmet vermektedir. Şuan beta deneme aşamasındadır. Yine bu bölümde göndermiş olduğunuz ses kayıtları otelinizin veya firmanızın ses kayıtları yayınlanır yüzlerce dinleyicimize sizleri ulaştıracağız. Yaz Kış Tatilin keyfini çıkartın.En güzel tatil yerlerini önce siz keşfedin.