SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

26 Temmuz 2010 Pazartesi

günlük kiralık villa

günlük kiralık villa nedir ve ne işe yarar, günlük kiralık villa hangi alanlarda kullanılabilir gibi merak edilenlerin yanıtlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Toplam yatak kapasitesi 130 olan Gecek Kaplıcasında termal havuzlar ve banyo imkanları mevcuttur. Odalar yataksız olup, yatak müşteri tarafından temin edilmektedir. Ancak bu tesisler Afyon Ticaret Odası tarafından yenileşmeye tabi tutulmuştur.
Mülkiyeti İl Özel İdare Müdürlüğü'ne ait olup yap işlet devret yöntemi ile restore edilerek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca kurulan Gecek Termal Turizm A.Ş. tarafından işletilmektedir..
Gecek Termal Afyon'un en eski kaplıcalarından olup, 49-48 cantigrad derece sıcaklığa ulaşan şifalı suyun bir çok hastalığa iyi geldiği bilinmektedir. Gecek kaplıcası sodyum klorürlü-bikarbonatlı kaplıca ve içmede, ortapedik ve nörolojik sekellerin rehabilitasyonunda, metabolizma ve kadın hastalıklarının tedavisinde faydası bulunmaktadır. Şişmanlık ve diyabetik rahatsızlıklara faydalıdır.
Tesiste Bulunan Üniteler ve Özellikleri
Devretatil Villa
Daire Sayısı: 36, Bir Dairedeki Oda Sayısı: 2 Oda 1 Salon, Yatak Sayısı: 4 Yatak 1 Çekyat 5 Yatak, Toplam Yatak: 225, Odaların Özelliği: Banyo, Havuz, TV, Buzdolabı, Möbleli.

Kiralık Villa
Daire Sayısı: 9, Bir Dairedeki Oda Sayısı: 2 Oda 1 Salon, Yatak: 5 Toplam Yatak: 45 Odaların Özelliği: Banyo, Havuz, TV, Telefon, Buzdolabı, Möbleli.

Halk Hamamı
1 Havuz (Bayanlar için)
1 Havuz (Erkekler için)
Restaurant: Tabldot usulu yemek, Pide, Sac Böreği
Cafe: 50 Kişilik.
Market

Gecek Termal Tesisleri İşletme Müdürlüğü
Afyon - Kütahya Karayolu 15. Km AFYONKARAHİSAR
Tel: 0 (272) 251 52 77 Fax: 0 (272) 251 50 16