SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

18 Eylül 2011 Pazar

ERİKLİ OTELLERİ KONAKLAMA

Merhabalar , bu yazımızda tatilcileri bilinçlendirmek adına Erikli'de otellerde konaklamak yerine daha cazip bir teklif sunacağız. Bildiğiniz gibi Erikli pansiyonların, otellerin ve kiralık apart evlerin villaların bulunduğu çok küçük ama gelişmiş, İstanbula en yakın tatil beldelerinden biridir. Eğer ailenizdeki kişi sayısı 4 ün üzerindeyse ve ben kendi işimi kendim görebilirim diyorsanız. Eşyalı dublex evlerde konaklamak işinize gelecektir. Daracık otel oladarında sıkışık yaşamak yerine 2 oda bir salon iki katlı villalarda denize sadece 250-300 metre kadar uzaklıkta yaşamak size mutlu ve huzurlu bir tatil imkanı sağlayacaktır.
Tek dezavantaj ise açıkbüfemizin bulnmamasıdır. Aslında haftada birkaç gün kahvaltı ikramı yapmak gibi bir düşüncemiz var ama henüz o aşamaya gelemedik sanıyorum. Kiracılar tarafından beğenileceğine çok inandığım bir uygulama ama dediğim gibi henüz hayata geçmiş değil. 
Yukarıda bahsettiğim gibi kişi sayınız 4-6 arasında değişiyor ise site içi villalarımızda rahatça konaklamanız mümkün. Okuduğunuz için teşekkürler.