SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

18 Eylül 2011 Pazar

ERİKLİ OTELLERİ KONAKLAMA

Merhabalar , bu yazımızda tatilcileri bilinçlendirmek adına Erikli'de otellerde konaklamak yerine daha cazip bir teklif sunacağız. Bildiğiniz gibi Erikli pansiyonların, otellerin ve kiralık apart evlerin villaların bulunduğu çok küçük ama gelişmiş, İstanbula en yakın tatil beldelerinden biridir. Eğer ailenizdeki kişi sayısı 4 ün üzerindeyse ve ben kendi işimi kendim görebilirim diyorsanız. Eşyalı dublex evlerde konaklamak işinize gelecektir. Daracık otel oladarında sıkışık yaşamak yerine 2 oda bir salon iki katlı villalarda denize sadece 250-300 metre kadar uzaklıkta yaşamak size mutlu ve huzurlu bir tatil imkanı sağlayacaktır.
Tek dezavantaj ise açıkbüfemizin bulnmamasıdır. Aslında haftada birkaç gün kahvaltı ikramı yapmak gibi bir düşüncemiz var ama henüz o aşamaya gelemedik sanıyorum. Kiracılar tarafından beğenileceğine çok inandığım bir uygulama ama dediğim gibi henüz hayata geçmiş değil. 
Yukarıda bahsettiğim gibi kişi sayınız 4-6 arasında değişiyor ise site içi villalarımızda rahatça konaklamanız mümkün. Okuduğunuz için teşekkürler.

ERİKLİDE SEZON SONU İNDİRİMLER

Artık Eriklide sezonun yavaş yavaş kapanması ile birlikte havaların gayet iyi seyretmesine rağmen fiyatlar oldukça düştü. Artıkgünlük yerine haftalık, aylık fiyatlar ile tatilcilere büyük bir fırsat sunmak niyetindeyiz. Okulu olmayan , işe gitmek zorunda olmayan yada tatilini bu döneme getirmiş kişiler için inanılmaz bir fırsat içinde bulunduğumuz günler. Tatilin şu son günlerini kaçırmadan bizleri arayın. memnun kalacağınızı temin edebilirim. iyi tatiller.

ERİKLİDE KİRALIK EVLER HAKKINDA

Bilindiği üzere Erikli tatil beldesi son yılların en büyük patlamasını bu sezon yaşamıştı. Sezonun geç açılması ve ramazan ayının etkisi hissedilirken Ramazan ayından sonra bayram için bir çok tatilci kalacak yer sıkıntısı çekmişti. Eriklinin yaz sezonunun kısa olması bir dezavantaj gibi görünsede bu sene hava sıcaklıklarının biraz yüksek seyretmesi tatilcilerin yüzünü güldürdü. Öyle ki sezon sonu diye önceden anlaştığımız kişiler Erikli'ye geldiğinde başka yerlerle görüşerek bizi yüzüstü bırakmışlardır. Geçenlerde yaşadığım bir olayı anlatacak olursam ilginizi çekeceğini düşünüyorum. İstanbuldan 4 kişi 3 geceliğine bir ev kiralamak için beni aradı. Piyasa fiyatının gayet altında bir rakamda anlaştık. Bir gün sonra arayan kişinin bir arkadaşı beni tekrar arayarak fiyat konusunda bir indirim yapmamı önerdi. Oldukça büyük bir indirimin ardından kaporo da istemeyerek arkadaşları beklemeye başladım. O gün birçok işim olmasına rağmen 20 km uzaktan Erikliye geldim. Tatilci arkadaşları bekledim. Uzun bir süre sonra beni aradılar. Ben arkadaşları alıp evi göstermeye gittim. Arkadaşlar evi gezdiler ve benden tekrar bir indirim istediler. 

6 Eylül 2011 Salı

ERİKLİDE SON FIRSAT

Bildiğiniz gibi Eriklide son yıllarda büyük bir turizm patlaması yaşandı. Öylesine büyük bir tatil odağı haline geldi ki bu blogdan gelen isteklere dahi karşılık bulmak bir hayli zor bir hal almaya başladı. Yazın ortasında günde onlarca telefonu geri çevirmek zorunda aldık. Böyle bir tatil cennetinde yazın son demlerini oldukça ucuza geçirmek için telefonlarımızdan bizlere ulaşınız.