SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

17 Ocak 2011 Pazartesi

ERİKLİ APART VİLLALAR

SAROZUN İNCİSİ ERİKLİDE APART KİRALIK VİLLALAR. DENİZE ÇOK YAKIN VE SICAK SAKİNLERİYLE , EĞLENCE MEKANLARIYLA VA BİR TATİLDEN BEKLEYEBBİLECEĞİNİZ HERŞEYİYLE ERİKLİ SİZLERİ BEKLİYOR. İRTİBAT TELEFONLARIMIZDAN BİZLERE ULAŞARAK KİRALIK VİLLALARIMIZA REZERVASYON YAPTIRIN VE ERİKLİDE MUHTEŞEM BİR TATİL YAPIN .http://eriklikiralik.blogspot.com/2011/01/erikli-tatil-ulasim-ve-konaklama.html

ERİKLİ TATİL ULAŞIM VE KONAKLAMA

ERİKLİ DENİZİ
Erikli Ege denizinin en kuzeyinde bulunan saroz körfezinde bulunan küçük ama bir o kadar da gelişmiş şirin ve inşanların kalabalığın kirletmediği sıcak bir ortam. Eriklinin denizi dünyada kendi kendini temizleyen iki denizden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Öyle günler oluyor ki balıkların ayaklarınızın dibinde dolaştığını çok net olarak izleyebiliyorsunuz. yosunsuz tertemiz dibi ile ve temiz ve uzun sahil şeridi ile sizlere çok güzel bir tatil imkanı sağlıyor erikli.
ERİKLİ ULAŞIM
Erikliye ulaşım tatil mekanları arasında en kolay yapabileceğiniz tarzda. İstanbul'a sadece 300 km uzaklıkta ve ege denizi... istanbula en yakın ege olarakda geçer. Erikliye ulaşım istanbul'dan hususi arabanızla 2,5 veya 3 saat kadar hızınıza bağlı olarak değişmektedir. d100 karayolundan silivride e5 karayoluna bağlanarak tekirdağ malkara üzerinden keşan'a keşana geldiğinizde ise dönel kavşaktan sola dönerek yolu takip edin ve 2 ışık geçtikten sonraki ışıklardan sağa dönerek tabelaları takip edin. Erikliye geldiğinizde yıldız marketi sorarak bulabilirsiniz ve çalışanlarımız sizi oradan alacaktır.
Hususi arabam yok diyarsanız ise istanbul esenler otogardan metro,çağlar, keşan birlik otobüslerine binerek direkt erikliye ulaşmanız mümkündür ve yine sizi indiğinir yerden çalışanlarımız vasıtası ile karşılayarak önceden ayarlamış olduğumuz kiralık site içi iki katlı villalara yerleştireceğiz. temmuz gibi yoğun dönemlerde ev ulma sıkıntısı başgösterdiğinden bazı evler tek katlı veya site içinde olmayabilir bu durumu isee önceden telefonla göörüşme esnasında size belirterek her türlü bilgiyi sunadan sizleri karşılamayacağımıza emn olabilirsiniz.
KONAKLAMA
Genel olarak kiraladığımız evlere http://eriklikiralik.blogspot.com/p/resimler.html linkini tıklayarak bir göz atmanız mümkündür. evlerimiz site içinde dublextir. Evler size yetecek düzeyde eşyalıdır. yatak oturma grubu masa sandalyei, şofben , televizyon mutfak araç gereç ,çamaşır makinesi her evde bulunmaktadır.Evlerimiz denize 250 m kadar uzaklıktadır ve 5 dakikalı yürüme mesafesi kadardır. site içinde bulunduğundan güvenli ve nezih bir mekandır. Bu nedenle sitede taşkınlık, gece geç saatlere kadar yüksek sesle konuşmak ve site sakinlerini rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.
EV KİRALARI
Fiyatlarımız konusuna gelince yazın dönemleine göre ve talebe göre değişiklik göstermekle beraber erken rezervasyonlarda yardımcı ounabilmektedir. Özellikle kalabalık aileler için oldukça uygun fiyat avantajlarıyla bir otele harcayacağınız bir gecelik fiyat ile kiralık villalarda yaklaşık 3 ve ya ailenizin büyüklüğün göre bir haftaya kadar konaklayabilme imkanınız mevcuttur. Kesin bir fiyat verilmemekle beraber yazın başlarında 90 ortalarına doğru 140 ve ara dönemlerde 100 tlden ev bulmanız mümkündür. eğer sezon aımamışsa kiralar aylık olarak değerendirilip kışlık evlerle eşdeğer olarak kiralanabilmektedir.

TATİL SEPETİ

Evet sayın tatilcim size mükemmel bir tatil sepeti sunuyorum hemde hiç yorulmadan istanbulun yanıbaşında bir cennette:D
Erikli nin adını duydunuzmu hiç bilmiyorum ama bir defa geldikten sonra buranın adını unutabileceğinizi hiç ama hiç düşünmüyorum.
O kadar çok tanıdığım var ki bunlar bir defa geldikten sonra her yaz gelmeye başladılar hatta bazıları var ki erikliden villa satın aldılar. hemde nereli ler diye sorsanız ilginç gelecektir ama karadenizli vatandaşlarımız.. demekki erikli sevgisi tartışılmaz size teklifim şu mükemmel bir tatil için erikliyi seçin:D:D:D:D:D:D

TATİL ALANYA

Sevgili tatilci kardeşim sana çok güzel bir teklifim var. Şimdi sen Alanyaya gitmek istiyorsun ya boşver alanyayayı. Sana bambaşka bir teklif sunuyorum şimdi. İstanbula 300 km uzaklıkta ve ulaşımı oldukça kolay bir yerden bahsetmek istiyorum hemde egenin tertemiz denizinin kıyısında çok şirin ve gelişmiş bir tatil mekanı. Neresi mi burası Burasının adı Erikli. Daha önce duydunuz mu bilmem ama bundan sonra adını sık sık tekrarlatacak bir mekan erikli. Ne alanya ne bodrum , ne antalya hiçbiri buraya geldikten sonra sizi ilgilendirmeyecek. hemde çok ekonomik ve rahat bir şekilde. istanbul esenler otogardan metro veya çağlar veya keşan birlik otobüslerine binerek direkt erikliye ulaşmanız mümkün 3 saatlik bir yolculuktan sonra görevli arkadaşlarımız size ayarladığımız kiralık villalara kadar sizi bırakacatır.

TATİL KÖYLERİ

Erikli Edirne'nin bir köyü ve çok güzel tatil mekanlarına sahip. O zaman erikliye tatil köyü demek mümkün mü? :D bence mümkün hemde ekonomik bir yoldan tatil yapma imkanı sağlayan bir tatil köyü:D site içinde kiralık çok ucuz villalar sizleri bekliyor. hemde denize 250 m uzaklıkta. bu da 2 dakikalık yürüme mesafesi kadar bir uzaklık demek. Tatil köyü olarak düşünebileceğiniz bu tatil cennetinde ailenizle mükemmel bir tatil imkanı sunuyoruz sizlere. iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

16 Ocak 2011 Pazar

ASYA TUR TATİL

Bırakalım efendim asya tur tatil falan ben sizlere yepyeni bir fikir sunacağım şimdi. Bu fikri sunduktan sonra asya tur tatil falan gözünüzde kalmayacak.Tatil deyince akla hep bodrum marmaris kuşadası gelecek değil ya asya tur sizi bodruma kuşadasına götürsünde siz tatil yapın. Boşverin efendim. atlayın esenlerden keşan otobüslerine erikliye gelin. gelmeden öncede bizi bir arayın sizi karşılayalım karşılayalım ve sitemizin resimler bölümünde gördüğünüz bir villaya yerleştirelim sizi. Eeee size ne mi kaldı? Tabikide denize 250 m kadar yürümek ve kızgın kumlardan serin sulara atlamak efendim. asya tur yerine keşan birlik, metro,çağlar bodrum yerine erikli artık revaçta gein sayın tatilci kardeşlerim

EKONOMİK TATİL

Ekonomik tatil deyince aklımıza ne gelir ki. temiz nezih olmayan oteller:( bunları bırakalımda tatilciler sizleri yepyeni bir mekanla tanıştırmak istiyorum. Egenin incisi Saroz körfezinde en gözde tatil mekanı olan eriklide muhteşem site içi kiralık villalarda konaklamak varken kim takar antalyayı bodrumu ekonomik tatilin en kolay yolu ise erikliden geçmekte. Erken rezervasyonlar ile fiyatlarda daha bir uygun oldu şu dönemlerde hava biraz soğuk ama sömestrda güzel bir deneyim yaşamak aistersenz eriklide kiralık villalarımız sizleri bekliyor hemde en ekonomik tatil imanı ile.

EN UCUZ TATİL

Şehrin koşuşturmacasından sıkılıp ta şöyle bir arkama yaslanıp tatilin keyfini çıkarsam dediğiniz olmadı mı hiç. Olmuştur tabii. Peki ya fiyatı hakkında ne düşünürsünüz. Pahalı olmasın uzak olmasın güzel olsun temiz olsun dersiniz. İsteklerin sonu kesilmez haliyle. E çocuk var eşiniz var nezih bir yer de olmalı . tabi tüm bu isteklerde işin içine girince en ucuz tatil imkanı biraz kısıtlanıyor. En ucuz tatil için bodruma antalyaya da gidilmez ki. Borumda en ucuz tatili, Antalyada ucuz tatili kim bulmuş da biz kaybedelim dediğinizi duyar gibiyim. İste sözüm size ucuz tatilciler.
Sarozun en gözde tatil mekanı olan eriklide site içi muhteşem kiralık villalarda konaklamak istemez misiniz. Hemde istediğiniz gibi en ucuz tatillerden biri olacak bu deneyim. Denize sadece 250 m kadar uzaklıkta bulunan site ii kiralık dairelerimizde ucuz mu ucuz güzel mi güzel bir tatil geçirme imkanı sizleri bekliyor. yaşasın en ucuz tatil.

UCUZ OTELLERİ

Tatilciler sözüm size bırakın ucuz otelleri ucuz otel aramak yerine alın eşinizi dostunuzu arkadaşınızı çocuklarınızı toplanın gelin erikliye sizlere muhteşem site içi kiralık villalar kiralayalım denize 250 m uzaklıkta site içinde güvenli dublex villalarda oturmak dururken kim takar ucuz otelleri. Ucuz otelleri geçelim vatandaş devir eriklide kiralık villa devri

12 Ocak 2011 Çarşamba

ANTALYA TATİL OTEL

ANTALYA TATİL OTEL adına takipçilerimize bir iki resim gösteriyor, TANTALYA TATİL OTEL ile alakalı örnekler sunuyoruz.

2009 yılı Temmuz ayında sitemize göre en çok rağbet gören konaklama merkezleri şöyle gerçekleşti:



1. Caprice Palace

2. Asude Tatil Köyü

3. Şah Inn Paradise

4. Beyza Otel

5. Yeni Meltem Tatil Köyü

6. Club Familia Tatil Köyü

7. Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü

8. Bera Otel Alanya

9. Assos Termal Deluxe Hotel

10. Bal Beach Hotel

Not: Bu sıralama bu sitede en çok ziyaret edilen otelleri göstermektedir.

İslami oteller yakından takip edin.Muhafazakar otellerde dinimize uygun tatil yapın.

ANTALYA MERKEZDE OTEL

Son zamanlarin popüler konularindan olmus olan ANTALYA MERKEZDE OTEL ile iliskili tanimlar bu adreste. ANTALYA MERKEZDE OTEL için ziyaretçilerimizin yorumlari ve dahasini burdan görebilirsiniz.

bu yazımızda sizlerle başta antalya, marmaris, çeşme ve kuşadası olmak üzere tatil yerlerindeki apart otelleri paylaşacağız.
* Kaptan Kemal Apart Otel
* Paloma Bitez Apart Otel
* Aktur Residence
* Flora Garden Apart Otel
* İlknur Apart Otel