SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

30 Eylül 2010 Perşembe

ERİKLİDE SATILIK YAZLIK

Son zamanlarda aramalara bakıyorumda genelde eriklide satılık yazlık fiyatları aratılmış.Bizim esas konumuz kiralık yazlık olmasına rağmen eş dostun istekleri üzerine satılık evler hakkında da ilan veriyoruz.Sitemizde gösterdiğimiz kiralık villalarla aynı tipte olan bir villa şuan satılık durumdadır ve 150.000 tl fiyatıyla alıcı beklemektedir.
Pazarlık payı mevcuttur.

25 Eylül 2010 Cumartesi

KIŞ İÇİN AYLIK KİRALIK YAZLIK

Merhaba okurlar. Eriklide kış günü tatil yapmak biraz zor. Fakat eğer kafa dinlemek istiyorsanız sizlere çok uygun bir mekan ayrıca avla ilgilenenleriniz için aylık 300 tl kira ile evlerimizde kalabilirsiniz. Isınma problemi yaşamamak için elektrikli ısıtıcınız varsa getirmeniz faydanıza olacaktır ki şuan evlerimizde ısıtıcı bulunmamaktadır.Sonuç olarak kafa dinlemek veya avla uğraşmak iseyenleriniz için son derece uygun bir mekan (ısınma dışında).

ERİKLİDE KIŞ TATİLİ

Eriklide kış tatili yapmak istiyorsanız bizlere ulaşın.Erikli kış günlerinde soğuk olur fakat kafa dinlemek balık tutmak isteyenler için biçilmiş kaftan.Kış günlerinde yazlıklarda ısınma problemi yaşayabilirsiniz fakat güneşli günlerde o kadarda aranmadığına emin olabilirsiniz.Ve çok ucuz olan fiyatlarımızla kışında sizleri erikliye bekliyoruz

19 Eylül 2010 Pazar

ERİKLİDE KIŞA DOĞRU

Kışa doğru son güzel güneşli günleri yaşıyoruz ve tatil düşünenler için son tatlı dönem ve Eriklide ucuz kiralık evlerimizde kalabilmeniz için aramanız yeterli.
Bu dönemde çok kalabalık olmaz erikli ve kafa dinlemek için idea bir tatil yeri.Ayrıca balık tutmak isteyenleriniz içinde güzel bir yer.Özellikle sabah erken saatlerde balık tutmak eğlenceli ve dinlendirici insanı zinde tutan bbir aktivite. Evlerimiz site içinde bulunmakta v güvenlik sorunu bulunmamaktadır. denize oldukça yakındır ki yürüyerek 3 dakika kadar sürmektedir.Çevre köylerden günlük süt.Taze yumurta, köy ekmeği tedarik edebileceğiniz sağlıkla yaşayabileceğiniz bir tatil yeri erili. İrtibat telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

5 Eylül 2010 Pazar

ERİKLİDE OLTA BALIKÇILIĞI

Avcılar için çok güzel bir mekan erikli özellikle kış aylarında sessizliğe bürünen Erikli Av için çok müsait bir mekan.Kayalar diye bilinen Erikli'nin Tuz gölü ile Denizini verleştiren kanalın başındaki dalgakırandan olta atabilir balık avı yapabilirsiniz. Burada genelikle levrek,ispari,kefal,müren,yılan balığı,vatoz gibi balıklar yaşamaktadır.sabah erken saatlerde levrek tutulduğunu bizzat gördüm ama herzaman çıkacağınıda düşünmüyorum.Eriklide kış sezonunda avcılık yapmak istiyorsanız ucuz kiralık evlerimizde kalabilir güzel bir av sezonunda kafa dinleyebilirsiniz

ERİKLİDE OLTA BALIKÇILIĞI

Avcılar için çok güzel bir mekan erikli özellikle kış aylarında sessizliğe bürünen Erikli Av için çok müsait bir mekan.Kayalar diye bilinen Erikli'nin Tuz gölü ile Denizini verleştiren kanalın başındaki dalgakırandan olta atabilir Avyapabilirsiniz.

ERİKLİDE BALIK AVI


Geçen yıl arkadaşın aldığı 3,5 metrelik 25 lik motoru olan fiber kayıkla beş kişi rahat gidip geliniyo denize.E tabi birde balık aşkı olunca insanda Eriki gibi deniz zenginliğiyle tanınan bir tatil beldesinde balığa çıkmamak olmaz.Aldık oltalarımızı çıktık.Tabii ki balıkçılardan fikir almayıda unutmadık.Bazı tüyolar aldık balığın yeri hakkında.Karadan direkleri referans alarak yerimizi buldurmaya çalıştık birşeyler tutarız diye düşünüyoruz.Derinlik yaklaşık 20 metre kadrdı oltanın misinası ile el yordamıyla ölçtük.Mercan falan var demişlerdi hakikatende var ama büyüğünü tutmak mesele tabi.Eriklide mercan,kupa,izmarit gibi balıklar çıkıyo hatta camgöz köpek balığı tuttuğumuz bile olmuştu önceki avlarımızda.Ege camgözleri meşhurdur zaten.Neyse başladık balık tutmaya sanırım öğlen falandı; akşmüstü olduğunda ise balığın tam zamanı ki kupaları tutmaya başladık ta ki yemimizin dibine vurana kadar.Sonunda hasılat ne dersiniz?
106 tane irili ufaklı balık tutmuştuk.iri dediğimiz bir karış kadar rahat vardı ve mercanı bilen bilir lezzetli balıktır.
Bu günü unutmam mümkün değil sizinde yolunuz düşerse ve kayıkda bulabilirseniz mutlaka uğrayın erikliye.

4 Eylül 2010 Cumartesi

ERİKİDE BUGÜN

Bu yazımı şuan Erikli'den yazmaktayım sezon yavaş yavaş kapanırken hala dışarıda insanları görmek mutluluk verici.Hala denize girilebilecek kadar güzel hava.Bayramda da böyle olmasını temenni ederim.Bayramdan sonra Kiralık evlerimizin fiyatları günlğk itibariyle oldukça düşecektir ilgililere duyrulur.Şuan belli değil ama tahmini 50 tl ye kadar gerileyecek fiyatlar tatilciler için büyük fırsat ve eriklide kış turizmi denmesede kafa dinlemek isteyenler için mükemmel bir turizm cenneti olabilir :D. Ve bu kış haftalık aylık olarakda kiralayabileceğiniz bir sisteme geçmek istiyoruz.Bununlu ilgili haberleride eriklikiralık sitemizden silere duyuracağız.
Eriklide sezon sonu.

2 Eylül 2010 Perşembe

ERİKLİDE SAHİBİNDEN SATILIK VİLLA

Sarozun İncisi Erikli'de site içi dublex yazlık 150.000 'den satılıktır.İlgililere duyrulur.Pazarlık payı vardır.Villamız denize 250 m uzaklıktadır. Erikli'nin en gözde sitesinin içinde ailenizle mutlu bir tatil geçirebileceğiniz dublex villa satılıktır.irtibat telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

BAYRAMIN İLK ÜÇ GÜNÜ İÇİN

Kiralık villalarımız tükenmiştir bayram öncesi ve sonrası için rezervasyon yaptırabilirsiniz.Ulaşımla ilgili bilgi almak için irtibat telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

BAYRAMDA KİRALIK EV

Bayramda kiralık evlerimiz şuan itibariyle tükenmiştir.Sadece bayramın 4. gününe ve bayram öncesi için evlerimiz mevcuttur.Bayramın 4. gününden sonrası için de evlerimiz boş ve fiyat çısından da oldukça makul olacaktır

1 Eylül 2010 Çarşamba

ERİKLİDE TATİL

Eriklide tatil yapmanın en güzel yolu kiralık bir ev tutmak ve eriklinin muhteşem atmosferinde zamanınızı doya doya harcamak.Temiz ve geniş sahili sıcak insanlarıyla erikli sizi bekliyor. K,ralık site içi dublex eşyalı villalar için bizlere irtibat telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.iyi tatiller

ERİKLİDE RAMAZAN BAYRAMINA ÖZEL

Kiralık villalar için son günler sizde rezervasyonunuzu yaptırın ramazan bayramına özel indirimlerimizden faydalanın.Elimizde kalan son villa için kiracı aranıyor.irtibat telefonlarımızdan bize ulaşın ramazan bayramınızı bizimle geçirin.