SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR

SEZONLUK UYGUN KİRALIK VİLLALAR
2012 SEZONUNDA KİRALIK VİLLALAR SİZLERİ BEKLİYOR

15 Mart 2010 Pazartesi

SAROZ'UN İNCİSİ ERİKLİ

Erikli; İstanbul’a sadece üç yüz km uzaklıkta bir tatil cenneti. Hafta sonu şehrin o dayanılmaz kalabalığından, sıcaktan kavuran yaz günlerinden bir kaçış, ferahlamanın en yakın ve en güzel yolu.

Betonun hüküm sürmediği, yeşil ve mavinin her tonunu iç içe yakalayabileceğiniz bir mekan Erikli. Bunlarla beraber sizi medeniyetten de koparmayan bir yapıya sahip, eğlence mekanları, büyük olmasa da ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezleri, internet kafeler ,kafeler, Trakya’nın damak tadını sizlere sunan restoranlara sahip adeta küçük bir şehri andıran bir tatil mekanı Erikli.

Ege denizinin temiz suları burada da karşılıyor sizi ve Saroz’ un incisi Erikli de mükemmel bir deniz keyfi sunuyor sizlere.Denizin dupduru sularına baktığınızda ışıl ışıl parıldayan kumları ,ayağınızın dibinde yüzen balıkları görünce geldiğinize değdiğini göreceksiniz. Fotoğraflarınızı süsleyecek doğal güzellikleriyle içten ve temiz insani ilişkileriyle, tarihi dokusunu kaybetmemiş köyleri, muhteşem denizi, tuz gölü, ve sabahları olanca güzelliğiyle güne doğan güneşiyle saroz’un incisi erikli sizleri bekliyor.